Wij hebben gebruikers gevraagd naar hun mening.

Super! En goed vindbaar. Ziet er heel professioneel uit. Mijn producten zijn nog nooit zo goed gepresenteerd. Blij dat ik dit gekozen heb.
Ik wil niet bezig zijn met techniek maar me volledig concentreren op creatie en concept. Ik zorg ervoor dat het er strak uitziet en met SMARTBLOX weet ik zeker dat het werkt en ook blijft werken.
Het fijnste vind ik toch wel dat ik ze kan bellen als ik iets niet (meer) snap. Ze helpen me altijd.
Als ik voorheen op zondagochtend een pagina wilde aanpassen dan was ik pas ’s middags klaar. Nu ben ik binnen 10 minuten klaar. Dat schiet tenminste op.
Mijn website moest vervangen worden maar ik had geen groot budget te besteden. Met SMARTBLOX heb ik nu een website met alles erop en eraan. Ook dingen waar ik zelf niet aan had gedacht. Perfecte kwaliteit.
Als vormgever heb ik heel veel vrijheid in de lay out. Ik bepaal zelf de bladspiegel van alle pagina’s. Het werkt heel simpel, je kunt direct aan de slag. Ook mijn klanten zijn heel tevreden over het gemak waarmee het werkt.
De plugins op mijn site waren verouderd en onveilig. De provider heeft mijn site toen doodleuk verwijderd. Ik kon het niet zelf oplossen, dus daar zat ik dan. Een relatie tipte mij over SMARTBLOX en twee dagen later was mijn website weer online.
Ik had mijn website laten bouwen door de zoon van een kennis. Maar die heeft nooit aan onderhoud gedaan en wilde er vanaf toen hij een baan had gevonden. SMARTBLOX is ideaal, de mensen erachter kun je gewoon bellen en dan komt het in orde!
In mijn ontwerp wil ik geen concessie doen aan een bestaand sjabloon. Met SMARTBLOX hoeft dat gelukkig ook niet. Ik kan bestaande sjablonen aanpassen maar ook in overleg zelf een ontwerp aanleveren.
Hiervoor had ik een WordPress site. Maar als ik iets wilde veranderen dan kon dat nooit. Ik zat vast aan de mogelijkheden van het standaard theme. Met SMARTBLOX kan het wél.
Ik had een open source CMS en een gratis theme, maar de webbouwer vroeg telkens best veel geld voor het updaten daarvan. Bij SMARTBLOX gebeurt dat automatisch en zonder kosten. Zo hoort het, vind ik.